Samenwerkingen

Lexis

In sommige gevallen komen cliënten binnen met een depressie of stemmingswisselingen en komen we er gedurende de sessies achter dat de onderliggende oorzaak AD(H)D is. In dat geval werken Lexis en Elementis-counseling met elkaar samen.

Bij Lexis kun je jouw problemen met lezen, rekenen en concentratie oplossen. Als jij de problemen wilt oplossen, kan de Davis®-methode de oplossing bieden. Tijdens de individuele begeleiding leer je jouw talenten in te zetten om de lees-, reken of concentratieproblemen op te lossen. De Davis-methode geeft snel resultaat bij jong en oud.

Lees de website www.lexis-dyslexie.nl voor meer informatie. Lexis is gevestigd in Almere.

EmpowerYou

Ben jij voorbereid op de toekomst en stuur je jouw loopbaan moeiteloos bij? Wij begeleiden en motiveren om de regie zelf te pakken. We stimuleren ontwikkeling en flexibiliteit zodat talent en passie hand in hand gaan. Het vuur in een carrière terugvinden en de toekomst vol zelfvertrouwen en bezieling tegemoet gaan, dat is pas kracht.

De loopbaanbegeleiding de wij bieden is voor iedereen die vooruit wil kijken. Zowel outplacementtrajecten als individuele coaching is bij ons mogelijk. Nieuwsgierigheid vinden wij van belang, dat noemen we Curiosity coaching. Wanneer jouw vuur aangaat, je energie stroomt, is werk iets waar je door groeit en waar je naar uitkijkt. Want iedereen verdient die kans om het allerbeste uit zijn loopbaan te halen!

Meer informatie

Flow Coöperatie UA

Wij hebben oog voor de mens achter het probleem en bieden de kortste route om jouw zorg samen op te lossen. Met vroegtijdige hulp voor jouw kind en gezin werken we samen, zodat jullie zelf weer de regie kunnen nemen en als een goed samenwerkend team kunnen functioneren in de maatschappij.

Wil je meer informatie?