Loopbaancoaching

Ben jij opzoek naar jouw juiste werkplek? Dan kan je gebruik maken van Loopbaancoaching. Elementis werkt samen met EmpowerYou om jouw toekomst vorm te geven.

EN….  zit jij nog op je plek?

Wanneer was je voor het laatst nieuwsgierig in je werk? Krijg je nog dezelfde energie van jouw functie ten opzichte van toen je net begon in het werk? Iedereen heeft een andere verhouding met zijn loopbaan, voor de een is het zijn passie, voor de ander vooral van financieel belang. Loopbaancoaching helpt je om te ontdekken wat bij jou past!

Ongeacht welke rol werk in je leven speelt, is het essentieel dat je er voldoende voldoening en energie uit blijft halen!

Waarom?

Jij investeert dagelijks in jouw werk: o.a. energie, motivatie en kennis. Daar krijg je doorgaans ook mooie dingen voor terug zoals ontwikkelmogelijkheden, mensen blij maken met jouw bijdrage, fijne collega’s en erkenning voor je expertise.

Echter blijft geen baan en organisatie hetzelfde. Door de jaren heen is er ongemerkt veel veranderd en merk je wellicht dat het werk daarom niet meer zo goed bij je past. Heb jij voldoende stilgestaan bij jouw loopbaan?

WAT DOET DAT MET JOU?

Het vraagt dat jij bewuster in je loopbaan mag staan! Vaker stilstaan en dan vooral bij de vraag. Haal ik nog voldoende energie uit mijn werk? We zien veel mensen die te laat beginnen met loopbaancoaching, daardoor goede ideeën vaak jaren uitstellen. Met als gevolg: werkplezier en energie kwijt, stress in je lijf en vastlopen in een baan.

Vaak hebben we een onzeker gevoel over weke keuze nu slim is om in je loopbaan te maken. Die sluimerende onzekerheid kunnen we lang negeren, maar kost onbewust heel veel energie. Als je daarom niet zo vaak stil staat bij het werk, zorgt dat weer voor:

 • Mismatch met je werk: Je skills sluiten niet goed meer aan
 • Energieverlies: de onzekerheid kost je veel energie op allerlei vlakken waardoor je loopbaanontwikkeling stilstaat
 • Keuzestress: Je weet niet of je het oude werk los moet laten? Maar er blijft wel wat knagen. Is het tijd voor een nieuwe baan?
 • Je zit tegen een plafond aan er is geen loopbaanperspectief.
 • Jouw potentie komt niet uit de verf en je mist doorgroeimogelijkheden
 • Je ontwikkeling staat stil  en je vitaliteit gaat achteruit.
 • Je geen helder loopbaanplan kan maken

WIJ HELPEN JE MET:

 • Een uitgebreide toolbox met diverse testen, loopbaanoefeningen en feedbackformulieren
 • Het uitgebreide LXP: Learning Experience Platform. het online leerplatform waarmee jij jouw loopbaanskills moeiteloos ontwikkelt.
 • Aanvoelen wat jij echt wilt! Middels nieuwsgierigheidsscans, feedback vragen, sparren over jouw diepste wensen en laten zien dat er meer haalbaar is dan je dacht.
 • eenvoudiger passend werk kan ontdekken, via o.a. online arbeid analsysetools en  vacaturesystemen
 • zich professioneel voor kan stellen bij nieuwe werkgevers middels brief, cv en LinkedIn
 • op diverse manieren support krijgt in bij het vinden, verkrijgen en behouden van een geschikte functie

STEL JE VOOR DAT….. 

Je precies weet  wat je  moet doen om in de optimale baan te zitten. :

 • Je wel weet in welke baan je perfect op je plek zit.
 • Je automatisch leuke kansen aantrekt omdat mensen zien dat je goed bent in jouw werk.
 • Een baan pakt die je energie en voldoening geeft en je ambitie aanwakkert
 • Jouw loopbaan zo excelleert zodat je stappen overslaat
 • Je je moeiteloos ontwikkelt en plezier hebt in scholing en een voorbeeld bent voor anderen.

doe dan onze Beroepskeuzetest, zo zet je direct de eerste stap.

JARENLANGE TRACKRECORD LOOPBAANCOACHING

Ga voor niets minder dan werk en een leven dat perfect bij je past! Volg een persoonlijk loopbaancoaching traject!
Een Empowerende baan met een empowered leven, al meer dan 2000 mensen gingen je voor sinds 2004 en vonden weer een baan die echt past, ook op een hoger of beter betaald niveau. Ons keurmerk Blik op werk dat we al sinds 2009 voeren, bewijst dat we weten waar we het over hebben. Gemiddeld scoren we een 8,8. Zoek jij ook een professional die weet waar hij het over heeft? Meld je dan nu aan voor een persoonlijk adviesgesprek

JUIST DE AANDACHT OP DE LOOPBAANORIËNTATIE

We leggen juist de focus op een uitgebreide loopbaanoriëntatie zodat je met zekerheid een loopbaanstap kan zetten. Kies vanuit jouw natuurlijke interesse voor het werk dat echt bij je past. Doe dit middels de Curiosity methodiek, ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog. De methodiek die wereldwijd het kantelpunt was voor ruim 50.000 mensen. Vanuit jouw nieuwsgierigheid creëren we een concreet loopbaanplan. Het tempo en de aanpak is flexibel!