Outplacement

Word je ontslagen of eindigt jouw arbeidscontract door een vaststellingsovereenkomst, dan kan je met een outplacementtraject begeleid de focus verleggen en bewust opzoek naar die nieuwe baan. De missie is iedereen te helpen naar de nieuwe juiste werkplek. Een baan te vinden die bij jou past en waar jij echt op je plek zit. Want wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven!

Elementis werkt samen met EmpowerYou. Wij kijken samen welk pakket het beste bij jou past.

Juist na ontslag is stilstaan belangrijk, de tijd nemen om een nieuwe strategie te bepalen.
Een outplacementtraject op maat biedt uitkomst. Door te onderzoeken wat je echt wilt, wordt jouw loopbaandoel glashelder en gaan ontwikkelingen soepel.

Hoe werkt Outplacement?

Bij outplacement wordt er tussen de werkgever en werknemer een afspraak gemaakt dat de werknemer, doorbetaald, op zoek gaat naar een nieuwe baan. Ook wordt er een termijn overeengekomen waarbinnen er gezocht wordt. Deze tijdsafspraak is belangrijk want wanneer er na deze periode geen nieuw werk gevonden is, wordt het huidige arbeidscontract toch ontbonden. Het biedt de organisatie en de medewerker een duidelijke tijdslijn.

De tijdsduur van een outplacementtraject is verschillend. Dit hangt vaak af van de situatie en wens van werkgever- en werknemer. Wij bieden een gefundeerd stappenplan waardoor je jouw ontslag of vaststellingsovereenkomst moeiteloos ombuigt naar een uitdagende nieuwe baan.

BAAN-VEROVER OUTPLACEMENT TRAJECT

In 4 maanden snel een nieuwe baan. Volle focus op kachtig netwerken en effectief solliciteren zodat je jouw nieuwe baan verovert.

Meer informatie

OP-JE-PLEK OUTPLACEMENT TRAJECT

In 6 maanden ontdekken welk werk perfect past en met een duidelijk loopbaandoel soepel jouw baan veroveren.

Meer informatie

EMPOWERING OUTPLACEMENT TRAJECT

Ontdek in dit outplacementtraject van 9 maanden, welke baan en werk er moeiteloos bij jou past en start jouw nieuwe loopbaan.

Meer informatie

GROEPS OUTPLACEMENT TRAJECT

Wanneer er meerdere medewerkers gelijktijdig uitstromen, door een reorganisatie of anders, is groepsoutplacement een doeltreffend en verbindend traject om in 4 tot 6 maanden de juiste werkplek te vinden.

Meer informatie