Effectieve therapie voor psychische klachten

 

Heb jij behoefte om te praten over jouw stress, gevoel, zorgen, angst of belemmerende overtuigingen?

Als geaccrediteerde Human Givens Therapist verleen ik praktische hulp zodat jij je stress onder controle krijgt, negatieve denkpatronen doorbreekt en je gedachten-overtuigingen voortaan kunt uitdagen. Daarbij gaan wij uit van jouw kwaliteiten zodat jij je beter gaat voelen.

Wil je meer te weten komen over depressie, trauma (PTSS)angststoornissen of burn-out?

Ruthger Uiterwijk – Human Givens Therapist

Traumabehandeling Janine

“De sessies met Ruthger zijn voor mij een verademing. Iedere keer weer pakken we iets aan wat mij echt dwars zit. Met behulp van bijzondere technieken ga ik dwars door mijn pijn heen en ruim ik de nare gebeurtenissen en gevoelens op.”

Depressie Sjoerd

“Toen Ruthger mij vertelde over het aantal sessies was ik toch enigszins sceptisch maar heel bereid om het aan te gaan. Human Givens heeft mij geholpen om echt te voelen en te merken dat mijn brein in staat is nieuwe positieve verbindingen aan te leggen.”

Burn-out Elizabeth

“Ruthger heeft mij bij de hand gepakt en een duidelijke spiegel voorgehouden. Het meest bijzondere was dat hij ook mijn man in alles betrok. Mijn man leerde mij te steunen en te coachen. Door het snelle handelen van mijn man en de begeleiding van Ruthger ben ik niet verder weggegleden in mijn burn-out, maar ben ik er sterker uit gekomen.”

Natuurlijk zijn jouw persoonlijke gegevens veilig bij mij.

Lees hier mijn privacy-verklaring

 

KvK: 62208217

BTW-nummer: NL130869806B01