Eetstoornissen

Het seizoen vordert en de donkere dagen nemen toe

Dat zijn de dagen dat er meer kans op griep bestaat. En als de kans op griep toeneemt dan neemt de kans op braken ook hoogstwaarschijnlijk toe. Elke keer rijst de vrees dat er iemand in mijn nabije omgeving moet braken en dat is nu juist wat ik nooit meer wil zien of meemaken. Dat heb ik vroeger al genoeg gedaan.

Dit zou zomaar eens een uitspraak kunnen zijn van iemand die vroeger een eetstoornis heeft ontwikkeld. Voorbeeldgedrag van ouders zou een enorme impact kunnen hebben gehad.

Eetstoornissen hebben een enorme impact op je leven. Je gezondheid lijdt er onder en je functioneren gaat snel achteruit. Eetstoornissen die ontwikkelt zijn door een laag zelfbeeld, voorbeeldgedrag van ouders of andere gevoelens en gedachten, kunnen er toe leiden dat je niet meer normaal kunt functioneren.

Wat wij doen en hoeveel sessies

Wanneer je in je onbewust zijn niet kunt achterhalen waarom deze stoornis zich heeft ontwikkelt, dan kunnen wij samen achterhalen wat de oorzaak is zodat je het een plek kunt geven.

Herken je dit en wil jij hier ook iets aan doen?

Ik zal in samenwerking met jouw foutieve denkpatronen doorbreken. Gemiddeld hebben wij hiervoor 6 tot 8 sessies nodig. Spreekt dit jou aan? Neem dan vrijblijvend contact op.

Herken jij het volgende?

  • Twijfel over jouw identiteit
  • Opzien naar anderen
  • Paniek en bewust zijn van deze ongezonde situatie
  • Vermijding van stressobject of situatie
  • Herkenning dat de stress onredelijk hoog is
  • Laag zelfbeeld