Burn-out (bedrijven)

Een burn-out kost u als ondernemer gemiddeld 60.000,- per werknemer. Wist u dat?

Zit u als ondernemer in uw maag met een werknemer die langere tijd uit de running is door burn-out en lopen hierdoor de kosten de spuigaten uit? Het is noodzakelijk dat er echte aandacht wordt besteedt aan het verhaal van werknemer en werkgever.

Het is mijn overtuiging dat re-integratie sneller kan.

  • Heeft u het idee dat het contact via de arbodienst en hulpverlening te stroperig verloopt en dat er te veel bureaucratie heerst waardoor de doorlooptijd wordt verlengd?
  • Heeft u het idee dat oprechte aandacht tekort schiet binnen de bestaande hulpverlening?
  • Heeft u al aan andere oplossing gedacht en gewerkt zonder het gewenste resultaat en;
  • Bent u benieuwd of de medewerker wel op zijn of haar plaats zit waarbij integriteit voor beide partijen natuurlijk voorop staat?

Burn-out staat bekend als een ‘werkziekte’, maar het kan net zo goed zijn dat privé-problemen de energievreter is of een combinatie van beiden.

Missie

Het is mijn missie om mensen met burn-out snel te laten re-integreren in het arbeidsproces zodat voor de werknemer duidelijk wordt wat de de wensen zijn om zich prettig te voelen op zijn of haar werkplek en voor de werkgever een kostenbesparing wordt gerealiseerd.

Waarom Elementis?

Er wordt gekozen om een deel van de therapie te volgen in Spanje waar de medewerker volledig tot rust zal komen in een omgeving omringd door natuur, bergen en zee. In samenwerking met Pere Clotet, een erkende Spaanse psycholoog, zal een deel van de therapie met paarden plaatsvinden. Werken met paarden bevordert snel het zelfinzicht met het gevolg dat snel en effectief therapie kan worden ingezet zodat de periode van burn-out  zal worden ingekort.

Deze manier van werken onderscheidt zich van de huidige zorgverlening en heeft bewezen dat snel (zelf)inzicht, herstel en re-integratie kan plaatsvinden.

Benieuwd naar het programma? U kunt mij mailen via het contactformulier zodat u als werkgever inzicht krijgt in het programma dat wij aanbieden.

Offerte aanvragen? U kunt mij mailen via het contactformulier of  bellen op 0650925026 dan krijgt u snel inzicht in de kosten.

Benieuwd naar indicatie(s) voor burn-out of vraag je je af in welke mate je werk je burn-out veroorzaakt? Mail naar info@elementis-counseling.nl zodat ik je spoedig de vragenlijst kan toesturen.